Переваги та ризики використання аутсорсингу в діяльності страхових компаній - Наталія Ткаченко (Фінансовий простір, 2011)
В статті розглянуто сутність, типи аутсорсингу та його значення в сучасному страховому бізнесі. На цій підставі визначено потенційні вигоди та ризики від впровадження аутсорсингу в діяльності страховиків.