Формування бренду міст україни як необхідна складова їхнього розвитку - Валентина Кукса (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено  сутність  та  особливості  формування  бренду  територій.  Проаналізовано  світовий  рейтинг  найуспішніших брендів  міст,  а  також  міст  за  різними  показниками. Визначено перешкоди і запропоновано напрями щодо формування успішного брендингу територій.