Innovative Activity Of The Enterprise In The Financial Safety System Management Of The Enterprise - T. V. Novikova; М.V. Pashkevych (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто проблеми інноваційної діяльності підприємства в системі управління фінансовою безпекою. Проаналізовано теоретико-методологічні положення і підходи до інноваційної діяльності в системі управління фінансовою безпекою ПАТ «Харківська бісквітна фабрика». Виявлено та обґрунтовано необхідність сутності, ролі та значення інноваційної діяльності в системі управління фінансовою безпекою підприємства і основних чинників, які на неї впливають, а також упровадження основних шляхів удосконалення інноваційної діяльності для забезпечення фінансової безпеки підприємства.