Готельно-ресторанна справа в системі координат ціннісно-орієнтованого управління - Володимир Гуменюк; Святослав Кісь; Богдан Гречаник (Фінансовий простір, 2018)
Розглядаються  загальнотеоретичні,  методологічні  й  практичні  аспекти ціннісно-орієнтованого управління в готельноресторанній сфері. Проведено  компаративний  аналіз  ціннісноорієнтованого  управління  в  готельно-ресторанному бізнесі з позицій розкриття його сутності, економічної природи, форм, структури, змісту, прикладного застосування. Проаналізовано  особливості  формування доданої вартості за витратами виробництва у готельно-ресторанній сфері. Матеріали  проведеного  дослідження  можуть бути використані для розвитку методологічної  бази  ціннісно-орієнтованого  фінансового менеджменту підприємств готельно-ресторанної сфери.