Науково-практичні підходи до побудови системи управління кредитним ризиком банку - Наталія Васильєва (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено  інструментальну базу  управління  кредитним  ризиком.  Виділено концептуальний підхід до моделювання системи  управління  кредитним  ризиком  банку  і  на цій основі представлено структуру такої системи управління. Доведено  необхідність  інтегрування  системи  управління  кредитним  ризиком  банку  у  процес  системи  ризик-менеджменту  для опрацювання  значного  масиву  інформації, оптимізації  роботи  структурних  підрозділів банку,  збільшення  трудового  потенціалу  та якості поінформованості