Екологічна рівновага агроландшафтів регіону - Ольга Літвак (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  розглянуто  стан  і особливості  формування  агроландшафтів території регіону. Визначені антропогенні чинники  що  негативно  впливають  на  екологічну рівновагу  агроландшафтів.  Запропоновані заходи  щодо  впровадження  ландшафтно-екологічної  системи  організації  території сільськогосподарських угідь регіону.