Жіноче підприємництво в україні:особливості та перспективи - Наталія Олійник (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена аналізу особливостей  підприємницької  діяльності  жінок в  Україні.  У  дослідженні  виявлено  характерні риси, види та форми жіночого підприємництва, визначено  основні  причини  підприємницької активності  жінок,  а  також  бар’єри  та  перешкоди.  Обгрунтувано  причини  необхідності сприяння  жіночому  підприємництву  і  запропоновано  шлях  до  цього  через  об’єднання  жінок  у профспілки або асоціації підприємців.