Моделі антикризового управління машинобудівним підприємством в умовах довготривалої економічної кризи - Валерія Супрун (Фінансовий простір, 2015)
Обґрунтовано  необхідність створення системи антикризового управління на  машинобудівному  підприємстві,  яка  передбачає  діагностику  банкрутства  на  його ранніх  стадіях  з  метою  усунення  його  загрози.  Досліджено  особливості  антикризового управління  на  підприємствах  машинобудівної галузі  в  умовах  подолання  наслідків  кризи.  Розглянуто  сутність  елементів  антикризового управління, які на сьогодні є актуальними і використовуються  на  провідних  промислових підприємствах світу.