Розвиток кредитування реального сектору економіки: фокус на АПК як пріоритетну галузь - Наталія Рекова; Юлія Дятлова (Фінансовий простір, 2019)
Виявлено тенденції кредитування банками реального сектору економіки України та АПК як його пріоритетної галузі. Визначено характер змін за основними показниками, існуючі проблеми та чинники впливу. Запропоновано механізм розвитку кредитування на рівні держави, національного регулятора, банківського сектору.