Страхування в системі управління кібер-ризиками підприємства в умовах цифрової економіки - Неля Нагайчук; Наталя Третяк; Оксана Ткаленко (Фінансовий простір, 2019)
У статті досліджено поняття кіберризику, теоретично описано процеси організації страхового захисту від кіберризиків. Розкрито методичні та практичні аспекти участі страхових компаній в розробці та реалізації програми страхового захисту підприємств від кіберризиків. Виявлено напрями активізації ролі страхових компаній у забезпеченні страхових інтересів громадян, бізнесу та держави від наслідків кібер-ризиків.