Теоретичні засади поняття «Фінансовий механізм» - Вадим Гайович (Фінансовий простір, 2019)
У статті розглянуто основні теоретико-методологічні підходи до розкриття змісту поняття «фінансовий механізм», уточнення та доповнення яких забезпечило формування власного концептуального бачення зазначеної фінансово-економічної категорії.