Проблемні аспекти формування компетенцій в сфері Інформаційної безпеки майбутніх фахівців економічного профілю - Ярослав Касярум (Фінансовий простір, 2019)
У статті виявлено особливості корпоративної інформації, сформульовано вимоги дотримання правил інформаційної безпеки та проведено оцінку готовності майбутніх фахівців економічного профілю до компетентної роботи в корпоративних системах захисту інформації