Вплив корпоративної культури на ефективність діяльності організації - Олена Литвин; Ольга Галицька (Фінансовий простір, 2019)
Розглянуто теоретичні засади формування корпоративної культури організації, розкрито основні типи корпоративних культур,  проаналізовано фактори впливу на корпоратину культуру компанії.  Досліджено вплив корпоративної культури на ефективність діяльності компанії «Nestle». Виділено проблеми, які виникають в процесі становлення корпоративної культури як такої.