Інвестиційна привабливість України: стан та шляхи активізації - Валентина Мотриченко (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено стан інвестиційного клімату України та його особливості на сучасному етапі розвитку. Автором виявлено основні причини погіршення інвестиційного середовища та запропоновано шляхи поліпшення його. Проаналізовано позиції України у міжнародному інвестуванні та її міжнародний рейтинг.