Пріоритетні напрями розвитку фінансового забезпечення сільськогосподарських підприємств - Аліна Ковальова (Фінансовий простір, 2020)
Фінансові ресурси є основою для успішного ведення підприємницької діяльності та розвитку галузі в цілому.  У статті досліджено основні форми фінансування сільськогосподарських підприємств та розроблено алгоритм покращення процесу їх залучення. Розроблено пріоритетні напрями розвитку фінансового забезпечення сільськогосподарських підприємств з використанням поєднання різних форм фінансування.