Кредит «Овернайт» як інструмент рефінансування банків - Наталія Пантєлєєва; Анатолій Харченко (Фінансовий простір, 1970)
У статті проаналізовано надання Національним банком України кредитів «овернайт» комерційним банкам протягом трьох останніх років. Досліджено зміни середньозважених відсоткових ставок на міжбанківському ринку і ставки НБУ, зазначено їх вплив на обсяги рефінансування.