Філософсько-методологічний аналіз кредиту - Ольга Стирська (Фінансовий простір, 1970)
У статті розкрито сутність кредиту як економічної категорії, а також розглянуто філософські концепції щодо виникнення кредиту. Проаналізовано сучасні погляди на філософське обґрунтування сутності кредиту.