Формування ризик-культури банку як умова забезпечення його фінансової стабільності - Оксана Вовченко (Фінансовий простір, 2021)
У статті обґрунтовано, що забезпечення фінансової стабільності банку залежить від рівня розвиненості його ризик-культури, визначено детермінанти ефективної ризик-культури банку. Розглянуто методичні підходи до оцінки ризик-культури, в тому числі індикативний підхід, на основі якого запропоновано структуру оцінки якості ризик-культури банку.