Метод безпечної передачі аутентифікаційних даних в інтернет-платіжній системі за допомогою каскаднокомбінаційного хешування - Аліна Засядько; Сергій Королюк; Оксана Клювак (Фінансовий простір, 1970)
Проаналізовано механізм аутентифікації в інтернет-платіжній системі на основі коду власника платіжної картки, згенерованого банком-емітентом, та запропоновано застосування каскадно-комбінаційного хешування аутентифікаційних даних.