Інвестиції у контексті їх впливу на інвестиційну безпеку країни - Ганна Чепелюк; Богдан Лозоватий (Фінансовий простір, 2020)
У статті розглядається питання інвестиційної безпеки. Визначено індикатори інвестиційної безпеки. Розглянуто структуру загального обсягу реальних інвестицій в економіку країни. Наведено пропозиції щодо покращення ефективності інвестиційної діяльності в Україні.