Моделі стратегічного планування інноваційної діяльності підприємства в умовах активізації менторингу - Катерина Дорошкевич; Володимир Івасюк; Роман Дзвоник; Галина Ковток (Фінансовий простір, 2021)
У статті використано граф Марківського процесу для формування моделі стратегічного планування інноваційної діяльності підприємства в умовах активізації менторингу. Це дозволило оцінити інтенсивність менторингового впливу на учасників стратегічного планування інноваційної діяльності підприємства за допомогою рекомендованого порядку імітаційного моделювання.