Екосистема та регулювання фінансової інклюзії в Україні - Світлана Запорожець; Юлія Тригуб (Фінансовий простір, 2021)
У статті досліджено сутність поняття фінансової інклюзії з позиції формування екосистеми взаємозалежних детермінант її забезпечення, обґрунтовано роль регуляторної складової як важливої передумови забезпечення фінансової інклюзії та визначено регуляторні напрями активізації розвитку фінансової інклюзії в Україні.