Оцінка впливу інструментів та параметрів монетарної політики на фінансову безпеку України - Сергій Криниця; Олена Бондаренко; Жанна Бондар (Фінансовий простір, 2022)
Стаття присвячена дослідженню впливу інструментів та параметрів монетарної політики на фінансову безпеку України. Розроблено економіко-математичну модель прогнозування такого впливу на основі нелінійних поліноміальних трендів.