Трансформація бізнес-стратегій фінансово-кредитних установ в умовах епідеміологічної нестабільності та її вплив на зайнятість у фінансовому секторі - Ольга Вовчак; Світлана Запорожець (Фінансовий простір, 2022)
В статті досліджено особливості організації діяльності установ фінансового сектора в умовах прояву пандемії вірусу Covid-19. Узагальнено типові епідеміологічні фактори впливу на діяльність установ. Охарактеризовано основні властивості впливу зазначених викликів через обґрунтування типових наслідків від їх системного поширення.