Матеріальний добробут, його структура та динаміка - Тетяна Павлюк (Фінансовий простір, 2022)
У статті обгрунтування сутності матеріального  добробуту населення, його структури та динаміки. Визначено поняття добробуту населення. Досліджено критерії оцінки добробуту населення, його показники. Проаналiзовано рівень матеріального добробуту населення.