Інформація, освіта та знання як основа соціально-економічного розвитку суспільства - Любов Боровік (Фінансовий простір, 2023)
У статті розглянуто характеристики понять «інформація» та «система інформаційного забезпечення». Висвітлено теоретичні аспекти впливу інформації, освіти та знань на формування інформаційної економіки та інформаційного суспільства. Охарактеризовано систему інформаційного забезпечення, як основний засіб взаємодії суб’єктів виробничої діяльності, отримання професійних знань, покращення якості освіти.