Фінансові механізми функціонування сфери культури - Надія Кіналь (Фінансовий простір, 2023)
У статті досліджено напрями покращення фінансування сфери культури України, як консолідуючої основи для розвитку держави та протистояння зовнішнім геополітичним викликам. Здійснено аналіз зарубіжного досвіду фінансування сфери культури. Зроблено висновки, що для ефективного покращення фінансування розвитку сфери культури України потрібна правильна фінансова стратегія.