Соціальна проблема глобалізації – бідність: шляхи її подолання - Анатолій Харченко (Фінансовий простір, 1970)
У статті висвітлено та визначено основні чинники, що спричиняють бідність в Україні та подано групування їх за фактором впливу. Запропоновано можливі шляхи подолання бідності за економічним, соціальним та правовим блоками