РОЛЬ АУДИТОРСЬКОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ В ПРОЦЕСІ АУДИТУ - Світлана ГОНЧАРУК; Мирослав КРАВЧУК (Фінансовий простір, 2023)
В статті обгрунтовується необхідність посилення вимог до контролю якості аудиторської документації, яка забезпечує: доказ досягнення загальних цілей аудитора; а також того, що аудит був запланований і проведений відповідно до MCA і застосованими вимогами законодавства і регулюючих органів. Визначені основні ключові напрями контролю якості аудиторської документації: відповідність стандартам, повнота і точність, аудиторська спроможність, датування і підпис, контроль якості, архівування і звітування.