ФУНКЦІЇ ТА ЗАВДАННЯ БІЗНЕС-АНАЛІТИКА У ПРОЦЕСІ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ В СФЕРІ ІТ - Юліанна СТАДНИК (Фінансовий простір, 2023)
Дана стаття присвячена аналізу ролі, функцій та завдань бізнесаналітика у процесі розробки ІТ проектів. У роботі описано основні етапи розробки проекту в галузі інформаційних технологій, визначено та охарактеризовано завдання і обов’язки бізнес-аналітика на кожній з цих фаз та його вклад у організацію процесу розробки.