ОСОБЛИВОСТІ ТА УМОВИ ОПТИМІЗАЦІЇ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ВІЙНИ - Ігор НАЗАРКЕВИЧ; Анастасія ДРАГОМИРЕЦЬКА; Юрій ІВАНУС (Фінансовий простір, 2023)
У статті розглянуто ключові фактори, які впливають нафункціонування українського бізнесу в умовах війни. Здійснено комплексний оглядособливостей та стратегій оптимізації фінансового стану підприємств у воєннихумовах. Запропоновано практичні заходи управління фінансовим станом, що єважливим аспектом забезпечення успішної діяльності підприємств у сучаснихреаліях