СУТНІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ БАНКІВСЬКОЇ ПІДТРИМКИ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЇЇ ВПЛИВ НА РОЗВИТОК ЕКОНОМІКИ - Ольга ВОВЧАК; Андрій КУСТРИН (Фінансовий простір, 2023)
Стаття присвячена обґрунтуванню сутнісних характеристик та різновидів банківської підтримки малого підприємництва у контексті його впливу на розвиток економіки. Представлено функціональну характеристику інституційних учасників перерозподілу ресурсів фінансової підтримки малого підприємництва. Доведено, що банківську підтримку необхідно розглядати у розрізі розрахунковокасової, кредитної, депозитної, сервісної, гарантійної, технологічної та консультаційної діяльностей банку.