Ensuring The Efficiency Of Banking Activities In A Crisis Period And Its Impact On The Banking Sector Of Ukraine - Tamila Oryshechko-Bartokh (Фінансовий простір, 1970)
Розглянуто сутність концепції ефективності банківської діяльності та основні фактори, що впливають на неї в кризовий період. Проаналізовано основні тенденції банківської діяльності до і під час фінансової кризи в Україні. Особлива увага приділяється ролі іноземного капіталу в банківській системі України, її впливу на забезпечення ефективної банківської діяльності, а також розвитку національного банківського сектора в цілому. Запропоновано основні напрями підвищення ефективності банківської діяльності з метою протидії кризовим явищам економіки