ВПЛИВ МІЖНАРОДНОЇ ФІНАНСОВОЇ ДОПОМОГИ НА БЮДЖЕТНУ СТАБІЛЬНІСТЬ - Юрій Голинський; Вікторія Дубик; Андрій Стасишин (Фінансовий простір, 2023)
Стаття досліджує вплив міжнародної фінансової допомоги на бюджетну стабільність України. Аналізуються макроекономічні показники за 2022-2023 роки, включаючи валютні резерви, інфляцію та фінансовий сектор. Розглядаються ризики залежності від зовнішньої допомоги та підкреслюється необхідність структурних реформ для довгострокової стабільності.