РОЗВИТОК МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ В УМОВАХ ВІЙНИ (НА ПРИКЛАДІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ) - Ігор Назаркевич (Фінансовий простір, 2023)
У статті розглянуто особливості функціонування місцевих бюджетів в Україні в умовах війни. Здійснено структурний огляд організаційно-правового забезпечення функціонування місцевих бюджетів в Україні. Проаналізовано склад та структуру бюджету Львівської області за 2018-2022 роки. Здійснено порівняльний аналіз середніх значень основних показників місцевих бюджетів України та Львівської області у 2021-2022 роках з урахуванням впливу умов війни. Обґрунтовано напрями розвитку місцевих бюджетів в Україні на основі іноземного досвіду.