Лізингові банківські операції як джерело оновлення технічної бази агроформувань - Наталя Третяк (Фінансовий простір, 1970)
Досліджено стан основних засобів агроформувань. Окреслено дефініцію «банківські лізингові операції» та процес банківського кредитування лізингових операцій агроформувань, окреслено заходи щодо оновлення технічної бази агроформувань.