СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК ПІДПРИЄМСТВ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ - Софія Смолінська; Оксана Гнаткович (Фінансовий простір, 2023)
В статті досліджено особливості соціально-економічного розвитку підприємств України. Результатом дослідження стало узагальнення пропозицій щодо покращення ситуації у сфері соціально-економічного розвитку підприємств України. Значимість дослідження полягає в розумінні необхідності впровадження заходів економічного та соціального характеру, здатних вивести розвиток підприємств української держави на якісно новий рівень.