СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЛОГІСТИЧНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІД ЧАС ДІЇ ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ - Андрій Корюгін (Фінансовий простір, 2024)
У статті розглянуто засади стратегічного управління логістичної діяльності  в умовах війни в Україні. Проаналізовано ризики діяльності підприємств, а також розглянуті перспектив  удосконалення управління логістичною діяльністю. Впровадження стратегічного управління логістичною діяльністю дозволяє підприємствам підвищити ефективність реалізації логістичних процесів задля задоволення потреб споживачів. Логістична стратегія маж стати фундаментом побудови нової стратегії, яка дозволить отримувати конкурентні переваги внаслідок  узгодження дій у сферах постачання, виробництва, маркетингу.