ВПЛИВ СОЦІАЛЬНИХ МЕДІА НА ФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ ПОВЕДІНКИ СПОЖИВАЧІВ - Надія Завальницька; Анастасія Холост (Фінансовий простір, 2024)
У статті досліджується вплив соціальних медіа на формування фінансової поведінки споживачів. Проаналізовано механізми, за допомогою яких соціальні мережі впливають на прийняття фінансових рішень. Представлено огляд останніх досліджень, що висвітлюють поведінкові фінансові тенденції серед користувачів соціальних мереж.